بادمجان. 6عدد. کشک.
پياز. 4.عدد
سير. 1بوته
نعنا. 2ق م
گردو. نصف ليوان
نمک زردچوبه به مقدارلازم
طرزتهيه
ابتدابادمجان پوست گرفته.نيم ساعت درآب ونمک گذاشته تا تلخي آن گرفته شود.سپس سرخ کرده
پياز را هم سرخ کرده.وبعد نعناء داغ درست ميکنيم.
1ليوان آب دربادمجان ريخته وبا مقداري پيازداغ ونعنا داغ ميگذاريم بپزدوقتي پخت.با گوشکوب له کرده.سپس گردو خردشده رااضافه کرده.ودرآخر باکشک ونعناءداغ تزيين ميکنيم.
درباره این سایت