بادمجان.     6عدد.  کشک.                                                                                               


پياز.             4.عدد


سير.             1بوته


نعنا.              2ق م


گردو.             نصف ليوان


نمک زردچوبه به مقدارلازم


طرزتهيه


ابتدابادمجان پوست گرفته.نيم ساعت درآب ونمک گذاشته تا تلخي آن گرفته شود.سپس سرخ کرده 


پياز را هم سرخ کرده.وبعد نعناء داغ درست ميکنيم.


1ليوان آب دربادمجان ريخته وبا مقداري پيازداغ ونعنا داغ ميگذاريم بپزدوقتي پخت.با گوشکوب له کرده.سپس گردو خردشده رااضافه کرده.ودرآخر باکشک ونعناءداغ تزيين ميکنيم.  


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ شورای دانش آموزی مدرسه ی دهخدا مد و زیبایی ●▬▬▬▬๑۩ ✎ کتاب مبین ✎ ۩๑▬▬▬▬▬● honaryy شایان دانلود قالب های فارسی وردپرس 41 فروشگاه اینترنتی همکاری در فروش فایل شاپرفا