مواد لازم


 


تخم خرفه 500 گرم


بزر کتان  200 گرم


جو 250 گرم


شاه دانه(کنف) 200 گرم


تخم کاهو  200 گرم


موردانه 100 گرم


تخم گشنيز  150گرم


تخم آفتابگردان 200 گرم


سياه دانه 100 گرم


کنجد 200 گرم


جدوا  25 گرم


هل باد(هل قراب)  50 گرم


هل سبز 10 گرم


شقاقل 20 گرم


خشخاش 250 گرم


قهوه 150 گرم


تاجريزي(روپاس) 50 گرم


دارچين  5 گرم


زنجبيل  5 گرم


فلفل سياه 5 گرم


ريشه جوز 10 گرم


مرزنگوش(مرزنجوش) 10 گرم


آويشن 10 گرم


زنيان 10 گرم


عاقرقرها 5 گرم


زعفران 5 گرم


مغز بادام 25 گرم


مغز فندق 25 گرم


بادام هندي 25 گرم


مغز پسته 25 گرم


مغز گردو 25 گرم


انجير 25 گرم


نارگيل 25 گرم


نخود 100 گرم


جوز هندي 10 گرم


ميخک(قلمفر) 5 گرم


بهارنارنج 10 گرم


بابونه 25 گرم


رازيانه 5 گرم


افتيمون 25 گرم


اين اصلي ترين و سنتي ترين مواد قاووت کرماني است.


نکته ي مهم در برشته کردن مواد قاووت


 


موادي که نياز به برشته کردن آنها است : تخم خرفه ، بزر کتان ، جو ، شاه دانه(کنف) ، تخم کاهو ، موردانه ، تخم گشنيز ، تخم آفتابگردان ، سياه دانه ، خشخاش ، قهوه .


 


روش تهيه


 


ابتدا تمام مواد را تميز کرده، سپس برشته کنيد و همه مواد را با هم ترکيب کرده  به نسبت وزن ترکيب بدست آمده 2 برابر شکر اضافه کرده سپس آسياب کنيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Johnny دانلود رایگان سوالات خیاطی لباس کشی فنی و حرفه ای با جواب Iranian BTS Fanbase Ivan وبلاگ تخصصی باشگاه مشتریان blog غصه نخور ارز دیجیتالی