مواد لازم
تخم خرفه 500 گرم
بزر کتان 200 گرم
جو 250 گرم
شاه دانه(کنف) 200 گرم
تخم کاهو 200 گرم
موردانه 100 گرم
تخم گشنيز 150گرم
تخم آفتابگردان 200 گرم
سياه دانه 100 گرم
کنجد 200 گرم
جدوا 25 گرم
هل باد(هل قراب) 50 گرم
هل سبز 10 گرم
شقاقل 20 گرم
خشخاش 250 گرم
قهوه 150 گرم
تاجريزي(روپاس) 50 گرم
دارچين 5 گرم
زنجبيل 5 گرم
فلفل سياه 5 گرم
ريشه جوز 10 گرم
مرزنگوش(مرزنجوش) 10 گرم
آويشن 10 گرم
زنيان 10 گرم
عاقرقرها 5 گرم
زعفران 5 گرم
مغز بادام 25 گرم
مغز فندق 25 گرم
بادام هندي 25 گرم
مغز پسته 25 گرم
مغز گردو 25 گرم
انجير 25 گرم
نارگيل 25 گرم
نخود 100 گرم
جوز هندي 10 گرم
ميخک(قلمفر) 5 گرم
بهارنارنج 10 گرم
بابونه 25 گرم
رازيانه 5 گرم
افتيمون 25 گرم
اين اصلي ترين و سنتي ترين مواد قاووت کرماني است.
نکته ي مهم در برشته کردن مواد قاووت
موادي که نياز به برشته کردن آنها است : تخم خرفه ، بزر کتان ، جو ، شاه دانه(کنف) ، تخم کاهو ، موردانه ، تخم گشنيز ، تخم آفتابگردان ، سياه دانه ، خشخاش ، قهوه .
روش تهيه
ابتدا تمام مواد را تميز کرده، سپس برشته کنيد و همه مواد را با هم ترکيب کرده به نسبت وزن ترکيب بدست آمده 2 برابر شکر اضافه کرده سپس آسياب کنيد.
درباره این سایت